Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: TIJN

De 21-jarige TIJN is zijn hele leven al bezig met het maken van muziek. TIJN brak door met zijn single Terug Bij Jou en is met zijn nieuwste single Wat Jij Doet de nieuwe Kickstart van deze maand!

Elke maand kiest XITE een Nederlandse artiest als Kickstart om in de spotlight te zetten. Met TIJN als Kickstart van deze maand check je zijn muziekvideo Wat Jij Doet extra vaak op de XITE televisiezender.

 

Vroeg begin
TIJN begon al op jonge leeftijd met pianolessen en wist al snel melodieën te creëren en te experimenteren met het produceren van eigen muziek. Zijn carrière begon pas echt na het afstuderen aan de Herman Brood Academie. Naast zijn ervaring binnen de internationale EDM scene ontdekte TIJN ook een passie voor zingen en begon hij met het schrijven en opnemen van eigen nummers. Met invloeden uit de disco en hiphop scene wordt zijn muziek gekenmerkt door een frisse pop sound. XITE ziet een mooie toekomst weggelegd voor TIJN en we zullen hem dan ook op de voet volgen. 
Check de muziekvideo voor TIJN - Wat Jij Doet hier:

 

 
XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

 

 

Houdt de @XITENL Instagram pagina in de gaten voor meer muziekvideo’s en winacties!
FUN
FACTS