Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: Sophia Mason ‘Slapen In De Regen’

Elke maand kiest XITE een Nederlandse artiest als Kickstart om in de spotlight te zetten. Voor de maand oktober is dat Sophia Mason met haar nieuwe single ‘Slapen In De Regen’. Dat betekent dat je haar muziekvideo extra vaak op de XITE televisiezender ziet!

Het begin
Sophia Mason groeide op in een creatieve familie. Met een muzikale vader en een moeder als danser werd het fundament voor haar huidige carrière al vroeg gelegd. Op driejarige leeftijd was de woonkamer haar podium, maar haar liefde voor dans hield daar niet op. Later volgde ze een opleiding aan de dansacademie en in 2019 deed ze mee aan de talentenjacht DanceSing.
 
In de studio
Na Sophia’s deelname aan DanceSing dook ze de studio in met verschillende schrijvers en producers om haar creatieve visie verder uit te werken. Fast forward naar 2022 heeft Sophia meerdere singles uitgebracht, waaronder Jij Kent Mij Beter, Bijzonder en Slapen In De Regen.
 
Slapen In De Regen
Met Slapen In De Regen is Sophia de nieuwe Kickstart van deze maand. Dat dans een belangrijke rol speelt in haar leven is duidelijk terug te zien in de muziekvideo, waarin Sophia samen met dertig dansers haar visie op bewegend beeld en dans tot werkelijkheid laat komen. De muziekvideo is dan ook geheel door Sophia geregisseerd én gechoreografeerd! Check de muziekvideo hieronder.

FUN
FACTS