Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: Omah Lay

De Nigeriaanse zanger, songwriter en producer Omah Lay is met zijn nieuwste single Woman de Kickstart van deze maand!

Elke maand kiest XITE een artiest als Kickstart om in de spotlight te zetten. Met Omah Lay als Kickstart van deze maand check je zijn muziekvideo Woman extra vaak op de XITE televisiezender.

De 25-jarige Omah Lay brak door in 2020 met zijn eigen geproduceerde single Bad Influence. Om het momentum van zijn succes te behouden dropte hij in hetzelfde jaar zijn eerste EP genaamd Get Layd. Het zorgde ervoor dat hij in 2020 de Next Rated prijs won van de Nigeriaanse awardshow The Headies.

In het jaar erna bracht de zanger verschillende singles uit die goed werden ontvangen bij het publiek. Fast forward naar 2022 werkte Lay samen met niemand minder dan Justin Bieber op de single Attention en dropte hij recentelijk de nieuwste single Woman. Beide singles zijn onderdeel van zijn aankomende album Boy Alone dat 15 juli uitkomt. In de tussentijd geniet je deze maand extra vaak van Woman op XITE. Check de muziekvideo hieronder.


XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

 

 Houdt de @XITENL Instagram pagina in de gaten voor meer muziekvideo’s en winacties!

FUN
FACTS