Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: Joël Domingos

Joël Domingos is met zijn nieuwe single ‘Houden Van Mij’ de nieuwe Kickstart van deze maand! Elke maand kiest XITE een Nederlandse artiest om in de spotlight te zetten. De muziekvideo van ‘Houden Van Mij’ zie je deze maand extra vaak op de XITE televisiezender.

Over Joël Domingos
Joël Domingos is een zanger, rapper, songwriter en producer met Kaapverdische roots. Al op jonge leeftijd kwam Joël in contact met de muzikale wereld. Samen met zijn moeder ontleedde hij de teksten van songwriters als Billy Joël en Simon & Garfunkel, en maakte hij kennis met grootheden uit Afrika dankzij zijn vader. Zelf houdt Joël vooral van hiphop, r&b en alternatieve popmuziek.

 

Unieke sound
Zijn eigen muziekstijl is een unieke combinatie van de verschillende genres die hij zelf leuk vindt, waaronder de authentieke Kaapverdische ritmes. Zijn talent werd met open armen ontvangen door artiesten als Big2 (The Opposites) en Flemming, en Joël kreeg zelfs de eer om in het voorprogramma te staan van Antoon's concert in de Ziggo Dome.

 

Houden Van Mij
Het langverwachte debuutalbum van Joël, Dromers Slapen Niet, staat op het punt van verschijnen en verkent diepgaande thema's zoals zelfvertrouwen, biculturele identiteit, hoop, vastberadenheid en liefde. Terwijl we wachten op de release van het album kunnen luisteraars nu al genieten van zijn nieuwste single Houden Van Mij.
Dit nummer behandelt doorgaans relaties waarbij de mening van vrienden en familie een rol speelt en hoe dit invloed kan hebben op je partner. Bekijk de video hieronder.
 
FUN
FACTS