Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: Isabèl Usher

Isabèl Usher is met haar nieuwe single ‘Altijd Al Beloofd’ de Kickstart van deze maand! Elke maand kiest XITE een Nederlandse artiest als Kickstart om in de spotlight te zetten. ‘Altijd Al Beloofd’ van Isabèl Usher zie je deze maand extra vaak op de XITE televisiezender.

Over Isabèl Usher
Isabèl Usher werd geboren in het Verenigd Koninkrijk en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Op haar zestiende begon ze een muziekcarrière als songwriter en vocalist voor internationale dance tracks. Een aantal jaren later is ze uitgegroeid tot multi-platinum songwriter in de Nederlandse muziekindustrie. Isabèl Usher schreef mee aan onder andere Solo (Zoë Tauran) en Vreemde Voor Mij (Sigourney K, Sevn Alias).
 
Succes op social media
Om haar passie voor schrijven een groter podium te geven begon Isabèl met het plaatsen van korte filmpjes op social media waarin ze bekende Engelse tracks vertaalde naar het Nederlands en andersom. Met de video’s bereikt ze miljoenen mensen.
 
Altijd Al Beloofd
Na het succes van haar debuutsingle Ik Kom Weer Thuis in 2022, heeft ze haar nieuwe single Altijd Al Beloofd uitgebracht. Op de single vertelt Isabèl Usher een persoonlijk verhaal, maar de boodschap is universeel: je ouders trots willen maken. In de muziekvideo zie je gezinnen met verschillende achtergronden die allemaal één ding gemeen hebben: onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. 
Met haar eigen singles maakt Nederland kennis Isabèl Usher die zich niet langer achter de schermen als schrijver begeeft, maar op de voorgrond als artiest. Check de muziekvideo hieronder:

 

 

FUN
FACTS