Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: Brokezart ‘Lost Boy’

Brokezart is met zijn nieuwe single ‘Lost Boy’ de Kickstart van deze maand! Elke maand kiest XITE een Nederlandse artiest als Kickstart om in de spotlight te zetten. ‘Lost Boy’ van Brokezart zie je deze maand extra vaak op de XITE televisiezender.

Brokezart groeide op in een rustig ogende buitenwijk van Rotterdam en maakte op jonge leeftijd al veel mee. Muziek is dan ook zijn uitlaatklep om zijn emoties er in kwijt te kunnen. In 2015 begon Brokezart met het maken van beats die hij vervolgens op YouTube plaatste. De naam ‘Brokezart’ is geïnspireerd op de combinatie van ‘being broke’ en wonderkind Mozart. 

Nog voordat ‘Brokey’ zelf was te horen op zijn eigen muziek, kon je hem al horen op Addict van YungGrimm. In 2019 dropte Brokezart in samenwerking met Yugenxkamii zijn debuutsingle genaamd Blue Balenciaga’s. Fast forward naar 2022 dropt hij zijn single Love Scars dat positief werd ontvangen en een keerpunt werd in zijn carrière.

Brokezart trapt 2023 af met een gloednieuwe single genaamd Lost Boy en met de bijbehorende muziekvideo is hij de Kickstart van deze maand! Check de video hieronder.
 

FUN
FACTS