Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Joshua J - 'Let Go'

De Bredase artiest werd eerder al in de spotlight gezet door Dr. Dre met zijn zelfgemaakte beats, inmiddels zingt hij een jaartje en dat gaat als een speer. Vorige week zat hij nog in de ‘Like This’ en nu wordt hij gewoon uitgeroepen tot onze nieuwe Kickstart. Dat noemen we nog eens lekker doorpakken.

Waar Joshua J eerder het podium besteeg als DJ, boekt hij inmiddels groot succes als zanger. Dit betekent niet dat hij het DJ’en helemaal heeft losgelaten, naast het produceren van mijn eigen muziek geef hij ook DJ lessen op zijn oude middelbare school. Zijn talenten gaan nog verder dan dit, hij regisseert namelijk ook zijn eigen videoclips. Joshua is bereid ver te gaan voor het beste resultaat want voor de videoclip van ‘Let Go’ reisde hij af naar Barcelona.

‘Let Go’  is nog maar het begin van Joshua J zijn carrière, op 8 maart komt namelijk zijn nieuwe album ‘1998’ uit. Dit album zal heel persoonlijk worden, Joshua vertelt namelijk over hoe het was om op te groeien in een pleeggezin en ook komen andere gebeurtenissen uit zijn jeugd aan bod. Tot dit nieuwe meesterwerk uitkomt kunnen we gelukkig genieten van ‘Let Go’ als Kickstart op XITE!

FUN
FACTS