Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Georgia – ‘Never Let You Go’

Maak kennis met Georgia Barnes! Een Britse zangeres en producer die ook wel een balletje kan trappen. Haar nieuwste single ‘Never Let You Go’ is Kickstart bij XITE!

Georgia groeide op in een muzikale familie, maar had ook een groot talent voor voetbal. Op haar achtste werd zij gescout door een voetbalclub in Londen. Ze moest echter verhuizen om voor de Arsenal Ladies te spelen en toen besloot ze haar voetbalcarrière te beëindigen. Niet veel later ontdekte ze haar passie voor muziek. Ze besloot zich hier volledig op te gooien en doet dit intussen met veel succes.

Georgia’s vader is de helft van het gevestigde Britse dance duo Leftfield, dat voornamelijk opereert in de house en techno scene. Georgia begon door haar vader al vroeg met drummen en blonk hier in uit! Ze trad met verschillende bands op in London en niet veel later begon ze ook haar eigen nummers te schrijven en produceren. 

In 2015 bracht Georgia haar debuutalbum uit, welke zeer goed werd ontvangen bij kritieken en het grote publiek. Het Britse talent werd na deze release door The Guardian zelfs al ‘One To Watch’ genoemd. Georgia heeft in de jaren die volgden niet stilgezeten en onlangs kondigde ze haar tweede album ‘Seeking Thrills’ aan, dat in januari 2020 zal worden uitgebracht. Wij kunnen niet wachten op deze plaat, de eerste twee singles ‘Started Out’ en ‘About Work The Dancefloor’ beloven namelijk veel goeds. ‘Never Let You Go’ is de derde single van het opkomende album. Het nummer wordt omschreven als een stoere, dynamische pop track. Opvallend is dat elk geluid in deze track allemaal door Georgia zelf is ingespeeld. Talking about talent!

XITE is fan van Georgia en geeft haar daarom een welverdiende Kickstart! Laat ons weten wat je van ‘Never Let You Go’ vindt via @XITENL & @georgiauk.

 

FUN
FACTS