Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Drew – ‘Way Up’

Alles hoog! Maak kennis met een van de nieuwste talenten van Rotterdam Airlines: Drew! Mark our words, deze jonge rapper uit Capelle a/d IJssel is iemand die we de komende tijd goed in de gaten moeten houden. Zijn nieuwste single ‘Way Up’ is de komende weken Kickstart bij XITE.

Andrew, ondertussen beter bekend als Drew, heeft eerder dit jaar bij het label Rotterdam Airlines getekend. Het label werd in 2009 in Rotterdam opgericht door de broers Jairzinho en Luciano Winter en jaren later is het label een groot aantal artiesten rijker. Het label focust zich vooral op artiesten met een hiphop, rap en r&b achtergrond. In de tracks van Drew zijn deze invloeden goed terug te zien, hij gaat met zijn muziek namelijk veel verschillende kanten op. De jonge rapper wisselt harde beats af met dromerige zanglijnen.  

In september bracht Drew zijn eerste single uit, genaamd ‘Title’. Deze tune kwam meteen goed binnen bij het publiek, dus de jonge rapper besloot om meer van zichzelf te laten horen. Een maand later dropte hij de single ‘Verrassen’ en onlangs heeft hij zijn nieuwste track ‘Way Up’ gedropt, die nu te beluisteren is op alle platformen. 

Omdat wij veel talent zien in Drew en fan zijn van zijn nieuwste tune ‘Way Up’, krijgt hij van ons een welverdiende Kickstart. Laat ons weten wat je van ‘Way Up’ vindt via @XITENL en @ditisdrew

 

FUN
FACTS