Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Bon Sjef & Phill Ballins - ‘Lil' Ca$h Op Je A$$’

Bon Sjef & Phill Ballins zijn een rapduo uit Utrecht. Forever represent! Ze brachten onlangs de nieuwe track ‘Lil’ Ca$h Op Je A$$’ en wij zijn fan. De muziek van het duo is geïnspireerd op producties uit de 80’s tot aan nu toe en dit hoor je dan ook terugkomen in deze single.

Met het nummer ‘‘Lil’ Ca$h Op Je A$$’ wil het duo duidelijk maken dat je niet veel geld nodig hebt om eruit te zien als een miljonair. Daarnaast hebben Bon Sjef en Phill Ballins het over de maandelijkse struggle wanneer je naar het saldo op je bankrekening kijkt. Ook zij struggelen maandelijks met hun banksaldo aan het begin van de maand. Relatable! 

Bon Sjef en Phill Ballins ontdekten elkaars passie voor muziek in de keuken van een restaurant. Sindsdien bakken ze rhymes en flows ook buiten de keuken. Beide mannen zijn geen onbekende voor XITE, zo deden ze mee aan de XITE presents: your road to Sziget. Hier schopten ze het tot de live finale, maar helaas ging de eerste prijs naar een andere act. De komende weken kan je alsnog van Bon Sjef & Phill Ballins genieten als Kickstart op XITE!

Laat ons weten wat je van ‘Lil’ Ca$h Op Je A$$’ vindt via @XITENL, @bonsjef & @phillballins!

FUN
FACTS