Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Angèle ft. Romeo Elvis - 'Tout Oublier'

Maak kennis met de Belgische Angèle en Roméo Elvis en hun track ‘Tout Oublier’. De twee zijn broer en zus en komen uit een super muzikale familie. Beide maken van jongs af aan al muziek maar hebben allebei wel hun eigen richting gekozen. Angèle richt zich meer op jazz en haar broer is een hiphop artiest.

Het begon allemaal met een jazzopleiding en optreden in veel cafés, maar inmiddels heeft Angèle heel België al weten te veroveren met hits als ‘La Loi de Murphy’ en ‘La Thune’. De next step is natuurlijk het overnemen van het buitenland! De meeste kennen haar nu als ‘het zusje van’, maar daar gaat binnenkort verandering in komen! Haar broer is van origine een hiphopartiest en was vroeger zeker geen lieverdje. Na het oplopen van een strafblad, is Roméo naar een internaat gestuurd.

Ondanks het verschil in genre hebben de twee een heerlijk nummer uitgebracht. Wij zijn zeker fan en daarom zie je ‘Tout Oublier’ de komende weken als Kickstart op XITE! Laat ons weten wat je vindt van ‘Tout Oublier’ via @XITENL.

FUN
FACTS