Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Russo steekt iconisch liefdeslied in nieuw jasje

Russo, die we kennen van ‘Belt Mij’ en ‘Vlinders’, zingt eigen versie van ‘Voor Haar’ in Karaoke Box.

Dit is een nummer van de Nederlandse Frans Halsema dat uitkwam in 1977. Russo maakte zijn eigen versie van deze lovesong. ?  Wil jij meer video’s zien? Abonneer je dan via http://xite.nl/subscribe.

Vond je dit een leuke video? Vergeet dan niet een duimpje omhoog te geven en check ook het Vluggertje met Russo: https://youtu.be/cwzxsOuYQqM. ?

Over Russo

Rutger van Eck, die wij kennen als Russo, kwam in 1994 ter wereld in Houten en ontdekte al op jonge leeftijd dat hij een passie voor muziek had. Op 14-jarige leeftijd kwam de jonge Rutger al over de vloer bij ‘De Avondploeg’ van SLAM!FM en daar draaide hij een set onder de naam ‘Regtur’. Russo bracht in 2018 de singles ‘Belt Mij’ en ‘Vlinders’ bij Top Notch uit, die te horen zijn op de EP ‘Vergeet Me Niet’.

Check hier ‘Belt Mij’ van Russo: https://youtu.be/nnJVik3pESo.

Over Karaoke Box

It’s karaoke time! In het populaire wekelijkse YouTube-programma performen artiesten hun favoriete (guilty pleasure) tracks of zingen ze een van hun eigen nummers. In het eerste seizoen zag je o.a. Bizzey, Nienke Plas, Défano Holwijn, Supergaande, Kaj Gorgels, Jacin Trill, Kalvijn, Petrus, Gio & Melanie Latooy. In het tweede seizoen ga je een hoop nieuwe namen zien, waaronder in deze aflevering Russo. Ook heeft de Karaoke Box studio een complete makeover gehad en zijn er verschillende challenges toegevoegd.

Check hier alle afleveringen van Karaoke Box: http://xite.nl/karaokebox.

FUN
FACTS