Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Paul Sinha doet eigen versie van Frenna & Lil Kleine hit ‘Verleden Tijd’

Paul Sinha laat zich van een heel andere kant zien met een zwoele cover van ‘Verleden Tijd’ van Frenna & Lil Kleine in Karaoke Box. ??

Over Paul Sinha
Paul Sinha besluit op zestienjarige leeftijd mee te doen aan een talentenjacht en wint. Hij kwam in contact met Purp (Burak Sagir) en besluiten de krachten samen te bundelen. Zo ontstond het duo Vans ‘n Purp. Samen beginnen ze op de Herman Brood Academie en droppen ze hun eerste EP. Toch besluit het duo solo te gaan en maakt bij Paul het rappen steeds meer plaats voor zang. Daarnaast duikt hij ook steeds dieper in het produceren en is hij steeds vaak voor het geheel van een track verantwoordelijk. In 2016 dropte hij zijn eerste track ‘Weekje Tenerife’ en in 2017 volgde de track ‘Van Jou’ en het album ‘Niet Zomaar’. In 2018 breekt hij pas echt door met zijn populaire track ‘De Laatste’ in collab met Teske. In 2018 dropt hij zijn EP ‘Adem In’ met daarop collabs met o.a. Tabitha en Frenna. Onlangs releasede Paul Sinha ook zijn nieuwste track ‘Mijn Girl’ die tevens ook de titelsong van de film ‘Brugklas: De Tijd Van Mijn Leven’ is.

Check hier ‘Mijn Girl’ van Paul Sinha: https://youtu.be/NffbrcAZwGM.

Over Karaoke Box
It’s karaoke time! In het populaire wekelijkse YouTube-programma performen artiesten hun favoriete (guilty pleasure) tracks of zingen ze een van hun eigen nummers. In het eerste seizoen zag je o.a. Bizzey, Nienke Plas, Défano Holwijn, Supergaande, Kaj Gorgels, Jacin Trill, Kalvijn, Petrus, Gio & Melanie Latooy. In het tweede seizoen ga je een hoop nieuwe namen zien, waaronder in deze aflevering Delany. Ook heeft de Karaoke Box studio heeft een complete makeover gehad en zijn er verschillende challenges toegevoegd.

Check hier alle afleveringen van Karaoke Box: http://xite.nl/karaokebox

FUN
FACTS