Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Hanwe gaat los op ‘What Makes You Beautiful’

YouTuber Hanwe showt zijn zang skills op het nummer van One Direction

YouTuber Hanwe Chang, bekend van ‘Boxing Influencers’ waar hij tegen Ismail Ilgun streed, gaat helemaal los op ‘What Makes You Beautiful’ van One Direction in Karaoke Box! ?  Wil jij meer video’s zien? Abonneer je dan via http://xite.nl/subscribe

Over Hanwe

De 18-jarige Hanwe Chang groeide op in het Noord-Hollandse Enkhuizen en vanaf zijn 16e ging hij van 30.000 abonnees, naar inmiddels bijna 600.000 abonnees! Hij werd vooral bekend van de parodie die hij maakte op het nummer ‘Gass’ van Sevn Alias. Daarnaast maakt hij allerlei verschillende video’s: van muziek gerelateerde video’s, video’s met zijn jongere broertje tot een kijkje in zijn eigen leven. De jonge YouTuber woont inmiddels in Amstelveen en werkte al met grote namen als Kalvijn, Gio en won zijn wedstrijd in Boxing Influencers tegen Ismail Ilgun. Wij zijn erg benieuwd wat we nog allemaal kunnen verwachten van dit snelgroeiende talent!

Check hier het kanaal van Hanwe: https://www.youtube.com/channel/UCJx1izJJh2GSQnn9Rmh3mAQ/featured

Over Karaoke Box

It’s karaoke time! In het populaire wekelijkse YouTube-programma performen artiesten hun favoriete (guilty pleasure) tracks of zingen ze een van hun eigen nummers. In het eerste seizoen zag je o.a. Bizzey, Nienke Plas, Défano Holwijn, Supergaande, Kaj Gorgels, Jacin Trill, Kalvijn, Petrus, Gio & Melanie Latooy. In het tweede seizoen ga je een hoop nieuwe namen zien, waaronder in deze aflevering Hanwe. Ook heeft de Karaoke Box studio een complete makeover gehad en zijn er verschillende challenges toegevoegd.

Check hier alle afleveringen van Karaoke Box: http://xite.nl/karaokebox.

FUN
FACTS