Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Delany zingt Meghan Trainor cover voor haar ‘Dear Future Husband’

De 19-jarige Delany steelt de show met haar cover van Meghan Trainor’s ‘Dear Future Husband’. ??De ‘House of Talent’ zangeres, bekend van ‘Laat Niet Los’ met Hansie moet je écht in de gaten gaan houden.

Delany Lepelblad kwam in 1999 ter wereld in het Utrechtse Vleuten. In 2016 deed Delany mee met ‘The Next Boy/Girl Band’, waarin zij de finale behaalde. Delany kampt met een chronische vermoeidheidssyndroom, maar dit weerhoud haar niet om haar doelen na te jagen. In 2018 deed Delany mee aan ‘House of Talent’, waar zij veel bekendheid aan overhield. In korte tijd heeft zij als nummers mogen uitbrengen met Hansie, Zefanio (Als Ik Weg Ben) & Quincy Wilson (Het Voelt Zo Goed). De hit ‘Laat niet Los’ met Hansie is inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken! Ook bracht Delany in 2018 ook haar eigen singles zoals ‘Wannabe’ en ‘Basic’ uit.

Check de videoclip van Delany - Basic hier: https://youtu.be/pC-MmJPmE0Q.

Over Karaoke Box
It’s karaoke time! In het populaire wekelijkse YouTube-programma performen artiesten hun favoriete (guilty pleasure) tracks of zingen ze een van hun eigen nummers. In het eerste seizoen zag je o.a. Bizzey, Nienke Plas, Défano Holwijn, Supergaande, Kaj Gorgels, Jacin Trill, Kalvijn, Petrus, Gio & Melanie Latooy. In het tweede seizoen ga je een hoop nieuwe namen zien, waaronder in deze aflevering Delany. Ook heeft de Karaoke Box studio heeft een complete makeover gehad en zijn er verschillende challenges toegevoegd.

Check hier alle afleveringen van Karaoke Box: http://xite.nl/karaokebox.

Wil jij meer video’s zien? Abonneer je dan via http://xite.nl/subscribe.

FUN
FACTS