Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Defano & Nienke Plas zorgen voor een party met Jonna Fraser cover

Defano Holwijn en Nienke Plas zijn where the party is, namelijk in Karaoke Box! ? In deze aflevering doen ze een cover van Jonna Fraser’s ‘Party (ft. Ronnie Flex)’.

Defano Holwijn is een YouTuber en presentator. Hij begon zijn carrière op het platform Facebook waarop hij video’s plaatste waarin hij typetjes nadeed. Hij kreeg erg veel reacties hierop, en breidde dit later uit op zijn eigen YouTube-kanaal. Naast zijn hilarische persiflages van zelfbedachte typetjes, maakt hij ook andere succesvolle content. Zo vraagt hij in de terugkerende serie #WATWEETJIJ?! mensen op straat wat zij vinden van actuele trends en onderwerpen. Ook gaat hij in de serie OP1LIJN op pad met artiesten om te praten over hun bekendste tracks. Het is Defano’s droom zijn eigen show te presenteren, en zoals het er nu uitziet is hij goed op weg! Zo heeft hij namelijk ook al de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs mogen ontvangen.

Nienke Plas is een rasechte Amsterdamse met een grote en grove dosis humor. Hoewel Nienke geen media achtergrond heeft, lijkt ze geboren voor het podium. Sinds ze het gezicht werd van het online platform RUMAG, groeide haar populariteit snel. Nu upload ze wekelijks hilarische content op haar eigen YouTube kanaal. Vloggen wil ze het niet noemen, het zijn eerder ‘Hahalogs’ volgens haar, waarin ze op unieke manier haar kijk op het leven deelt. In de toekomst wil Nienke zich nog meer focussen op het maken van comedy en ooit het theater in gaan. We zullen dus zeker nog meer van deze hilarische dame gaan horen!

 

Check hier Defano’s kanaal.

Check hier Nienke’s kanaal.

In Karaoke Box doet dit dynamische duo een cover van Jonna Fraser’s ‘Party (ft. Ronnie Flex)’.

Wil je meer video’s zien? Abonneer nu op het YouTube-kanaal van XITE via: http://xite.nl/subscribe.

 

FUN
FACTS