Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Chip Charlez showt zijn dans skills op Chris Brown's 'Turn Up The Music'

Chip Charlez, de jonge entertainer van Rotterdam Airlines, bekend van ‘Bon Vibes’ met Jairzinho en hits als ‘On Me’ en ‘Domino’s’, maakte er een feestje van in de Karaoke Box.

Chip Charlez, de jonge entertainer van Rotterdam Airlines, bekend van ‘Bon Vibes’ met Jairzinho en hits als ‘On Me’ en ‘Domino’s’, maakte er een feestje van in de Karaoke Box met ‘Turn Up The Music’ van Chris Brown ?  Wil jij meer video’s zien? Abonneer je dan via http://xite.nl/subscribe.

Vond je dit een leuke video? Vergeet dan niet een duimpje omhoog te geven en check ook Jairzinho in Karaoke Box: https://youtu.be/HgSWdivy3Uo. ?

Over Chip Charlez

De geboren Tilburger Christopher Charles, die wij kennen als Chip Charlez, is al een tijd aan de weg aan het timmeren bij Rotterdam Airlines. In 2018 bracht hij zijn EP ‘DeFocus’ uit, waarop nummers als ‘On Me’ en ‘Op 1 Lijn’ stonden en daarnaast werkte hij op deze EP samen met Paul Sinha, Jairzinho en Johnny Selah. De jonge rapper/zanger staat ook op het verzamelalbum Gate 16, waar Rotterdam Airlines een Edison Award mee won! Nu heeft hij een nieuwe EP gedropt ‘Hoofdstuk 2’, waarop hij naast Jairzinho ook samenwerkt met o.a. Keizer, Snelle en Vonneke Bonneke.

Check hier ‘Bon Vibes’ van Chip Charlez en Jairzinho: https://youtu.be/nzyKDmXW1WA.

Over Karaoke Box

It’s karaoke time! In het populaire wekelijkse YouTube-programma performen artiesten hun favoriete (guilty pleasure) tracks of zingen ze een van hun eigen nummers. In het eerste seizoen zag je o.a. Bizzey, Nienke Plas, Défano Holwijn, Supergaande, Kaj Gorgels, Jacin Trill, Kalvijn, Petrus, Gio & Melanie Latooy. In het tweede seizoen ga je een hoop nieuwe namen zien, waaronder in deze aflevering Chip Charlez. Ook heeft de Karaoke Box studio een complete makeover gehad en zijn er verschillende challenges toegevoegd.

Check hier alle afleveringen van Karaoke Box: http://xite.nl/karaokebox

FUN
FACTS