Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Wist jij dit al over Mr. Polska?

Ken jij Fissa al? Nederlands dikste hip hop party playlist, elke week te zien op XITE! In deze playlist kan Mr. Polska natuurlijk niet ontbreken. Tijd voor een paar leuke feitjes over deze rapper.

Fact 1

Mr. Polska wil als hij oud is in Polen gaan wonen.  Hij is nu al aan het sparen om in de toekomst grond te kopen en een huis voor zijn moeder en voor zichzelf te bouwen. De moeder van Polska heb je wellicht al eens eerder gespot op de Instagram van Lil Kleine…


Fact 2

Zijn Favoriete Vodka is: Grey Goose, Belvedere maar Ketel One gaat er ook lekker in.


Fact 3

Ook de kapper van Mr. Polska gaat mee naar shows: “Voordat ik naar een show ga, neem ik altijd eerst mijn kapper mee. Ik vind het belangrijk dat mijn haar goed zit. Als ik hem dan meeneem, dan maakt hij me gewoon even fresh’’. 


Fact 4

Mr. Polska is naast rapper ook een trotse papa van dochter Emilia! Maar wist je al hoe Polska er zelf uitzag toen hij nog klein was? Cute!


Fact 5

Hij zou graag een keer met Kanye West willen samenwerken. Volgens Polska is Kanye iemand die niet bang is om alle shit over zich heen te krijgen, omdat hij nieuwe dingen uitprobeert.


Fact 6

Snoller is zijn bijnaam. Het staat voor de hoer die in hem schuilt. De man die van het leven houdt. Het is de titel die hij de afgelopen jaren heeft gekregen voor hoe hij is. Het is gewoon een geinige naam. Het is afgeleid van snol, maar dan met een eigen twist eraan.


Fact 7

Hij heeft zijn album ‘Snoller’ genoemd, omdat hij het echt master zou vinden als een belangrijk persoon als Willem-Alexander iets over zijn album gaat zeggen, dan vindt hij het master als hij het woord snoller uitspreekt. 


Fact 8

Ook Polska houdt van een potje gamen, zo testte hij voor XITE onlangs nog de nieuwe Tomb Raider uit!


 

FUN
FACTS