Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Sophie Francis in 8 fun facts

Sophie Francis is nog maar net begonnen en gaat nu al de de hele wereld over met haar lekkere DJ beats. In de toekomst kun je veel goeds verwachten van haar. Ze is een van de beste nieuwkomers en daarom heeft ze ook een nominatie gescoord als Best Kickstart voor de XITE Awards 2017. Leer Sophie beter kennen in Fun Facts!

Fact 1

Sophie heeft niet altijd in Nederland gewoond, ze groeide namelijk op in Zuid-Afrika.

Fact 2

Vanaf haar negende begon ze met zingen en het bespelen van de piano.

Fact 3

Op haar vijftiende kwam ze in aanraking met dj’en. Voor een schoolproject moest ze een vaardigheid ontwikkelen en besloot haar gouden handen te gebruiken achter de draaitafel.

Fact 4

Sophie is niet alleen dj, produceren heeft deze young lady ook in huis.

Fact 5

Ze wordt de vrouwelijke Martin Garrix genoemd. Ze is er alleen een beetje klaar mee en wil liever als Sophie Francis gekend worden.

Fact 6

You go girl! Voordat ze examen deed stond ze in Miami te draaien op Ultra, het grootste elektronische muziekfestival ter wereld.

Fact 7

Sophie moet zich als vrouwelijk DJ steeds bewijzen. Eerder wanneer Sophie aan het draaien was, stonden er soms een aantal mannen om haar heen om te kijken of ze daadwerkelijk kan mixen. Absurd!

Fact 8

Sophie Francis is genomineerd voor de XITE Awards 2017 in de categorie ‘Best Kickstart’. Wil je dat Sophie deze awards wint? Stem dan via xite.nl/vote.


Meer fun facts? Lees hier de fun facts over Oscar & The Wolf!

 

FUN
FACTS