Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Party 24K Magic-style like Bruno Mars

FINALLY! Bruno Mars heeft zijn nieuwe album '24K Magic' gedropt en gaat binnenkort ook op tournee met zijn '24K Magic World Tour'. Al even kan je genieten van de single '24K Magic', met een te gekke clip! Hier zijn vijf tips om helemaal in de 24K Magic party mood zoals Bruno te komen.

#1 De Locatie

Geen tijd voor een enkeltje Vegas zoals Bruno Mars? Bring Vegas to your house! 


#2 De Crew

Mister Mars en zijn crew hebben het helemaal. Lag hij vijf jaar geleden de hele dag lazy in bed, vandaag neemt hij zijn pyjama gewoon mee naar het feest. De zanger en crew rocken in zijden pyjamas en Versace kamerjassen, want let's be honest, niets is comfortabeler dan een pyjama. Dus nodig je favoriete squad uit en let the pyjama party begin!


#3 De outfit

Geen zin in pyjama's? In de clip zijn er ook bomber jackets en zijden hemden te vinden. De typische Versace prints en de gouden Medusa ketting die Bruno aan het begin van de clip omdoet, zijn must-haves voor de perfecte party outfit! 


#4 Music

Let's face it. Bruno en zijn crew kunnen er wat van als het gaat over gesyncte moves. Of ze nu geïnspireerd zijn door James Brown, Elvis Presley of Michael Jackson... It's all about having Bruno style! Zorg dat je jouw favoriete tracks hebt klaarstaan, zodat ook jij en je squad de beste moves kunnen showen. De nieuwe tracks zoals 'Chunky' en 'Finesse' van Bruno's nieuwe album kunnen natuurlijk ontbreken in deze playlist. pop, it's showtime.

#5 Drinks

Of het nou champagne zoals in de clip of gewoon bier wordt, drankjes (of dancing juice, zoals Bruno Mars het zelf noemt!) mogen zeker niet ontbreken op je party. Met een goed gevulde voorraad ben jij gegarandeerd de crowd-pleaser van de avond. Cheers!

 

FUN
FACTS