Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Hoe bijgelovig zijn Taylor Swift en Justin Bieber?

Ren jij weg bij het zien van een zwarte kat, weiger je om onder een ladder door te lopen of klop jij ongeluk het liefst zo snel mogelijk af op een stuk hout? Dat is nog niets vergeleken met het bijgeloof van deze sterren!

Donut worry
Ariana Grande eet altijd donuts voordat ze naar audities gaat, dit is haar ultieme wapen voor geluk. Dat is natuurlijk geen vervelende gewoonte, want wie houdt er nou niet van donuts!

Nap queen
Lorde doet altijd een dutje in haar kleedkamer voordat ze het podium op gaat. Ook eet ze bessen of gedroogde nori als avondeten om  een goede performance neer te kunnen zetten.

Lucky number 13
Taylor Swift haar lucky number is 13. Ze is geboren op 13 december, haar debuutalbum werd goud in de dertiende week en haar eerste nummer 1-hit had een intro van 13 seconden. Dit kan volgens Taytay geen toeval meer zijn.

Platinum everything
Justin Bieber is taking superstition to the next level! Het gerucht gaat dat hij zo graag wilde dat zijn ‘Purpose’ album platinum zou gaan, dat hij besloot zijn eigen haar platinum blond te verven. Uiteindelijk is ‘Purpose’ platinum gegaan, maar of dit aan Justin’s nieuwe haarkleur lag of aan de catchy tracks op het album is natuurlijk de vraag…

Magische olie
Het bijgeloof van Selena Gomez is nogal ongewoon. Selena drinkt namelijk olijfolie voordat ze moet optreden.  Volgens Selena werkt dit perfect om haar stem goed te houden, maar of het ook lekker is?

Zoetekauw
Ex-1D lid Louis Tomlinson eet zich steevast misselijk aan Haribo candy voordat hij het podium op moet. Deze gewoonte neemt hij zeer serieus, kom niet aan zijn Haribo’s!

Wil je nog meer leuke facts lezen? In dit artikel leer je Dua Lipa beter kennen!

FUN
FACTS