Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen

De meiden van TP4Y, Amber, Zoë, Nour en Sterre gaan hard! Vorige maand hebben we ze nog een welverdiende Kickstart gegeven voor hun nieuwste clip ‘Lovecation’ en deze week zie je ze in de @ Top 5.  Genoeg reden voor een aantal leuke feitjes over deze girlband!

Fact 1

Dat de meiden van TP4Y girl power hebben, blijkt uit hun motto: ‘Negeer alle negativiteit om je heen en schud het van je af’. Wist je dat hieruit ook de naam is voorgekomen? TP4Y, dat Too Pretty For You betekent.


Fact 2

Toen de meiden in 2014 deelnamen aan Holland’s Got Talent kenden zij elkaar pas 2 weken (!). Impressive hoe zij in zulke korte tijd zo’n waanzinnige auditie neer wisten te zetten!


Fact 3

Na hun doorbraak in Holland’s Got Talent is de meidengroep niet meer weg te denken. Een eigen headline show was dan ook een must! Vorig jaar maakten zij die droom waar met hun eigen uitverkochte show in de Melkweg.


Fact 4

In het buitenland zijn de meiden ook niet onopgemerkt gebleven, wist je bijvoorbeeld dat hun muziek wordt gedraaid in de Amerikaanse H&M vestigingen? Een internationale doorbraak kan dan natuurlijk niet uitblijven!    


Wat vind jij van TP4Y? Laat het weten via @XITENL or @TP4Y.

FUN
FACTS