Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Drake's verborgen talenten

Drake is zonder twijfel één van de populairste rappers van dit moment, maar wist je dat Drake naast rappen veel meer talenten heeft?

Acteren

Voordat hij rapper was, was hij acteur in ‘Degrassi: The Next Generation’. Daar speelde hij de rol van Jimmy Brooks, een basketbalspeler die na een schietpartij in een rolstoel terecht kwam. Ook was hij in 2012 stemacteur in de kinderfilm ‘Ice Age: Continental Drift’. Daar speelde hij de rol van Ethan, een jonge mammoet.


Talent Scout

Drake heeft een oog voor het ontdekken van nieuw talent. Zo tekende hij o.a. The Weeknd en PARTYNEXTDOOR onder zijn eigen label ‘OVO' (October’s Very Own).


Songwriter

Naast het schrijven van zijn eigen raps, schrijft Drake ook muziek voor andere artiesten. Zo schreef hij nummers voor Alcia Keys en Jamie Foxx en heeft hij daarmee meerdere songwriting awards gewonnen.


Whiskeykenner

Wist je dat Drake zijn eigen whiskey ‘Virginia Black’ heeft gelanceerd? Het whiskeymerk is een van zijn nieuwste zakelijke ondernemingen, waarin hij hoopt succes te hebben.


Ice Skating

Drake is daadwerkelijk van alle markten thuis. Niet geheel onverwachts met zijn Canadese roots, maar Drake blijkt een talent te hebben voor ice skating!


Danser?

De opvallende dance moves van Drake kunnen ook niet achterblijven. Zijn moves in de videoclip voor ‘Hotline Bling’ zorgde voor een van de meest hilarische internet memes van 2015…
FUN
FACTS