Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
7 Fun Facts over Katy Perry

Katy Perry is niet meer weg te denken uit de spotlights en weet de muziekwereld keer op keer te verrassen. Benieuwd naar hoe het allemaal begon en wat de ‘Roar’ zangeres op haar bucketlist heeft staan? Lees dan snel verder!

Fact 1.

Nadat Katy’s ouders zelf flink hebben genoten van hun jeugd zijn ze beiden als pastoors het christelijke pad ingeslagen. Katy, voluit Katherine, begon daarom met zingen in de kerk en haar eerste release was een gospel album.

Fact 2.

Perry heeft een kat genaamd Kitty Purry. Haar grote liefde had zelfs een bijrolletje in de videoclip van ‘I Kissed A Girl’.

Fact 3.

De ultieme guilty pleasure van Katy Perry zijn chicken nuggets. Enkel de ‘boot-vormige’ dat dan weer wel, de smaak van deze nuggets is volgens Katy toch echt anders.

Fact 4.

Katy heeft een interessante bucket list, zo wil ze bijvoorbeeld Spaans leren en ook kan ze niet wachten om te leren haken.

Fact 5.

Katy kan absoluut niet zonder haar… teddybeer! Ze neemt haar knuffelbare vriend overal mee naar toe, want ze kan oprecht slecht slapen wanneer ze haar teddy niet heeft.

Fact 6.

Katy zette een neuspiercing bij haarzelf toen ze 13 was, badass!

Fact 7.

Katy Perry is groot fan Freddie Mercury en ziet hem dan ook als haar grote inspiratiebron.

Meer Katy Perry? Check in Speakerboxx wat men van haar nieuwe imago vindt!

FUN
FACTS