Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE x Dauwpop

Op 2 en 3 juni keert Dauwpop Festival terug naar de bossen van Hellendoorn en dit jaar host XITE wederom de XITE Party Pit!

Dauwpop Festival
Sinds 1995 is Dauwpop Festival uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse festivalwereld dat traditiegetrouw werd georganiseerd op Hemelvaartsdag. Vorig jaar vond de eerste meerdaagse editie plaats en ook dit jaar kan je weer genieten van een tweedaags festival op 2 en 3 juni. 
 
XITE Party Pit
Met de XITE Party Pit zijn we dit jaar weer van de partij en met de aankomende line-up belooft het een waar spektakel te worden. Check de eerste namen in onderstaande post.
 
Winactie
Wil je hierbij zijn? Dat kan! Houd onze Instagram pagina @xitenl in de gaten want binnenkort kondigen wij een winactie aan!
 
XITE stoomt je klaar voor Dauwpop!
Bereid je samen met XITE voor op Dauwpop en check muziekvideo’s van de artiesten uit de  festival line-up in het Dauwpop kanaal in de interactieve tv app van XITE.  De XITE tv app is beschikbaar voor Ziggo klanten (Mediabox Next en Mediabox XL), KPN (Interactieve TV), Amazon Fire TV en Samsung TV. Ben jij geen klant bij deze providers? Geen probleem!  Check dan Dauwpop Pre-Party, op 27 mei vanaf 15:00 op de XITE televisiezender.
 


Tickets zijn verkrijgbaar via dauwpop.nl/tickets.
FUN
FACTS