Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
WIN: First class naar Solar Weekend!

Toe aan de ultieme summer vibes? Met de XITE Festival Hunt maak je deze week kans om samen met jouw festival buddy first class naar Solar Weekend te gaan!

XITE stuurt je volledig voorbereid op pad met 2 weekend tickets & 50 festival muntjes! Mocht je hierdoor iets te hard feesten, dan kan je de volgende dag fashionable op het terrein lopen, met een nieuwe Replay zonnebril zodat niemand er wat van ziet.

Om jouw Insta stories en Snapchat het hele weekend up to date te kunnen houden krijg je daarnaast van Replay ook een powerbank mee. Al jouw vrienden moeten natuurlijk wel kunnen zien wat ze missen, zodat jullie volgend jaar met z’n allen richting Solar kunnen.

Last but not least krijgen jij en je buddy ook allebei de nieuwe Replay Signature scent mee! Als de fun straks dan weer voorbij is, zal deze geur altijd weer een beetje de memories van Solar weekend terugbrengen!

Het enige wat jij voor dit alles moet doen is je festival buddy taggen in de post op de Facebookpagina van XITE. Om extra kans te maken kan je ook op Instagram en Twitter een comment achterlaten!

Meedoen kan tot en met vrijdag 4 augustus 12:00. De winnaar ontvangt daarna meteen een persoonlijk bericht.

Meer info over de XITE Festival Hunt vind je op xite.nl/festivalhunt.

Tag je festival buddy en maak kans op dit Solar Weekend festivalpakket! 😍👌 #FestivalHunt #ReplaySignature

Geplaatst door XITE op maandag 31 juli 2017

 

FUN
FACTS