Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kaj Gorgels & Iris vinden ware liefde op Solar?!

Kun je de ware vinden op een festival? En wat doe je eigenlijk als je jouw festival crush heb gescoord? ? Kaj Gorgels en Iris Enthoven zoeken het voor je uit op Solar Weekend! ☀️

XITE en Durex hebben Kaj Gorgels en Iris Enthoven naar Solar Weekend gestuurd met een simpele missie: #ProtectYourBanana! Want wat is belangrijk als je met je lover op een festival een tentje induikt? Safe sex! Kaj en Iris voeren met verschillende festivalgangers #ProtectYourBanana challenges uit om deze boodschap duidelijk te maken.

#ProtectYourBanana
Eerder hebben Kaj Gorgels, Bokoesam en Nina Warink aandacht gevraagd voor veilige seks door kleurrijke foto’s te delen op hun Instagram met de hashtag #ProtectYourBanana. In deze campagne van Durex staat de banaan uiteraard voor het mannelijke geslachtsdeel. Voor zowel mannen als vrouwen is het belangrijk om veilige seks te hebben met condoom, omdat niet alle soa’s zichtbaar zijn maar wel allemaal overdraagbaar. In deze Festilab aflevering dragen Kaj Gorgels en Iris Enthoven deze boodschap uit door verschillende challenges uit te voeren met onbeschermde bananen. Bekijk de video om te zien hoe de bananen eruit zien na de challenges!

Voor meer informatie over Durex, ga dan naar www.Durex.nl.  

Protect Your Banana en koop je condooms met 25% korting bij Plein met de code "banana25" hier

FUN
FACTS