Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE loves Mysteryland! Zes shows die je niet mag missen

Mysteryland is around the corner en het puzzelen met de timetable kan beginnen. Wil je weten welke optredens je echt niet mag missen dit jaar? XITE helpt je graag een handje met onderstaande must-sees!!

De ranking wordt afgetrapt met de guys van Kris Kross Amsterdam. Je leerde de boys al wat beter kennen in XITE’s Vluggertje en dit is je kans om ze in actie te zien. Zij hosten op zaterdag hun eigen stage met een killer line-up. Zelf gaan de boys om 21:00 uur even vlammen. 


Het Eindhovense duo Showtek gaat ongetwijfeld de tent afbreken op Mysteryland, en daar wil jij bij zijn! Ze hebben net hun nieuwste single ‘Amen’ gereleased en XITE is diggin’ it. Gouden hits als ‘We Like To Party’ en ‘Booyah’ zullen zaterdag vast ook niet ontbreken op de mainstage.

Onder het mom if it ain't dutch, it ain't much zet XITE de jongens van Broederliefde in het zonnetje. De shows van de boys zijn altijd een groot feest, dus plan deze ook even in in jullie Mysteryland agenda.
 

Cameron en Joe van Sigma brengen pop en dance music samen met heerlijke beats. Collabs met onder andere Rita Ora en Birdy zijn nummers waar niet alleen op gedanst kan worden, maar waarbij je ook lekker kan meezingen! Dat wordt volop genieten zaterdag. 

Axwell /\ Ingrosso zijn niet voor niets op zondag de headliner van de mainstage. Het Zweedse duo maakte eerst deel uit van de Swedish House Mafia, maar gaan nu met z’n tweetjes ook erg lekker. Hun nieuwste release ‘More Than You Know’ is een grote hit en op Tomorrowland draaiden ze volgens velen de beste set ever. Dit belooft wat voor de show op Mysteryland... 

Na Axwell /\ Ingrosso kan je zondag gewoon bij mainstage blijven hangen. Armin van Buuren is dan ready om de festivalganger in a state of trance te brengen en het weekend af te sluiten. Deze Dutch hero is niet meer weg te denken uit de DJ Mag Top 100 en heeft zichzelf inmiddels al vele malen bewezen. Dit is zeker een gevalletje van last, but definitely not least. 

Tot op Mysteryland!

FUN
FACTS