Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Zara Larsson komt naar AFAS Live!

Op dinsdag 31 oktober geeft de Zweedse pop zangeres Zara Larsson een concert in AFAS Live. De kaartverkoop hiervoor start vrijdag 9 juni om 10.00 uur.

De zangcarrière van Zara Larsson begon al vroeg toen ze in 2008 op 10- jarige leeftijd de Zweedse talentenjacht Talang won. Vijf jaar later bracht ze haar debuutalbum Introducing uit. Het album bevatte vijf liedjes waaronder de single "Uncover" waarmee ze gelijk haar eerste nummer 1 hit in Zweden en Noorwegen scoorde. In 2015 brak ze wereldwijd door met de met dubbel platina bekroonde single "Lush Life" en stond hiermee bovenaan de hitlijsten in 24 landen.

Inmiddels heeft ze miljoenen views op Youtube en maakte ze samen met David Guetta het officiële nummer voor het EK 2016. Begin dit jaar verscheen haar tweede album So Good met daarop grote hits als "Symphony" met Clean Bandit, "Never Forget You" met MNEK, en haar grote doorbraak hit "Lush Life". Onlangs verscheen alweer de zevende single "Don’t Let Me Be Yours" , geschreven door Ed Sheeran, van dit succesvolle album.

Zara Larsson geeft volgende week een concert in een uitverkochte Melkweg dat onderdeel is van haar eerste wereldtournee waarmee ze verschillende steden in Europa, de Verenigde Staten en Azië aandoet. Op dinsdag 31 oktober komt de zangeres terug naar Nederland voor een concert in AFAS Live.

Meer info is te vinden op www.mojo.nl/zaralarsson. De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 9 juni om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

FUN
FACTS