Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: WOO HAH!

Nog 4 dagen en dan is het zover… De 5e editie van WOO HAH! zal plaatsvinden en dit lustrum wordt natuurlijk groots gevierd. Met een vernieuwd terrein bij Beekse Bergen Hilvarenbeek, een weekend vol met helden als Migos, TY Dolla $ign, J. Cole en meer gaat WOO HAH! 2018 ongetwijfeld een onvergetelijke belevenis worden. Hieronder lees je haarfijn uitgelegd waarom:

Drie dagen fissa (of juist niet)
Waarom maar twee dagen feest als je er ook drie van kunt maken? Waar eerdere edities van WOO HAH! twee dagen duurden, is het festival nu uitgebreid met een extra dag. Dat betekent meer dansen, meer tijd om te relaxen en meer WOO HAH! Daarnaast kun je een weekend ticket kunt kopen maar als je één dag feesten genoeg vindt, kun je ook voor een single day ticket gaan. It’s in your hands.

Nieuwe TOP locatie
Het vakantieterrein Beekse Bergen is de nieuwe locatie van WOO HAH! Hier kunnen meer bezoekers overnachten dan op de oude locatie en als je niet zo een kampeerfan bent, kun je een vakantiehuisje huren waar je in een ‘echt’ bed kunt slapen, je een eigen douche en wc hebt! Comfi as hell.

Handige App
Download de WOO HAH! app op je telefoon zodat jij het blokkenschema van artiesten altijd bij de hand hebt, plus allemaal leuke feitjes over artiesten zodat jij die dame aan de bar kunt imponeren met wat kennis over haar fave artiest!

Artiesten om je vingers bij af te likken
Van grote Amerikaanse hiphopnamen als A$AP Rocky tot helden van eigen bodem als Yung Felix: WOO HAH! heeft het allemaal. Hieronder een tipje van de sluier van de artiesten die je kunt bewonderen op het festival:

J. ColeMigosTY Dolla $ignBokoesamYung FelixWil je meer informatie? Ga dan naar de website van WOO HAH!
 

FUN
FACTS