Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Vunzige Deuntjes Festival

Deze zaterdag mogen we weer los op Vunzige Deuntjes Festival. Op het nieuwe terrein in Amsterdam kunnen maarliefst 10.000 meer mensen dansen op de Vunzige Deuntjes van o.a. Broederliefde en Ronnie Flex dan op het oude terrein. Er zijn verschillende area's met R&B classics, een silent disco en meer. Waarom jij dit festival niet wil missen? Lees dat hieronder!

Broederliefde of R&B classics, het is er allemaal!
De line-up bestaat onder andere uit helden als Broederliefde, Ronnie Flex & Deuxperience band en Jonna Fraser. Wil je losgaan op nummers van vroeger? Dan is er ook een area met de lekkerste 90’s en 00’s hiphop en R&B aanwezig. Liever relaxte beats? Op de BALLINNN’ stage vind je Sango en Jarreau Vandal. Bij de Wasserette kun je je booty shake laten zien aan Johnny500. Even geen zin om te kletsen maar wel om te dansen? Haast je dan naar de silent disco area, genieten gegarandeerd.

Festival app
Op de nieuwe locatie in het 1N park is plek voor 15.000 mensen. De locatie in Amsterdam-West zorgt voor meer bezoekers en dus meer gezelligheid. Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover! Kun je niet wachten? Met de Vunzige Deuntjes Festival app kun je je favoriete artiesten toevoegen aan je persoonlijke timetable en ben je nooit alleen op het festival. Vrienden kwijtgeraakt of behoefte aan nieuw gezelschap? Geen probleem. De app laat zien waar je vrienden zijn en geeft de mogelijkheid om te chatten met andere bezoekers.

Snelle planga
Het festival is helaas al uitverkocht maar mocht je een kaartje hebben bemachtigd, dan staat je een heerlijke en zonnige dag te wachten. De weersvoorspelling ziet er met 25 graden goed uit dus haal je fanny pack en snelle planga tevoorschijn en kom alvast in de stemming met deze lekkere hits en de aftermovie:


Broederliefde - Hoe Je BentEqualz - Stop Met TypenJohnny500 - AvancerBekijk hier de aftermovie van vorig jaar:Wil je meer informatie? Ga dan naar de website van Vunzige Deuntjes.

FUN
FACTS