Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: StreetKrush

Waar heb jij je eigen stijl ontwikkeld en je homies ontmoet? In het weekend van 7, 8 en 9 december vieren we een ode aan de straat tijdens StreetKrush. Een plek waar waardering, erkenning en respect voor wat je doet direct geuit en beleefd wordt. Naast dikke optredens en verschillende sporten lees je hieronder waarom jij dit weekend niet mag missen!

Go next level awesomeness
Ben jij into skateboarding of is je BMX je number one baby? Eat your heart out! Tijdens StreetKrush kan je verschillende sporten beoefenen zoals basketbal, breakdancen of een potje panna. Even uitrusten doe je dan natuurlijk in de E-sports area met een potje FIFA of Call Of Duty tegen een gewaagde tegenstander.


No worries
Ben je bang dat je patta’s al het sportgeweld niet overleven? Kijk dan of je nieuwe pareltjes kunt scoren bij één van de sneaker stands. Ben jij goed met woorden en spit je bars zo uit je mouw? Geef je op in de ‘Rap Cube’ en ga de strijd aan in de 16 barz challenge. Inspiratie nodig voor some new ink? Neem een kijkje bij 50 van de beste tattoo artists van Nederland.Beats
Ben je zelf geen held met woorden, ook geen probleem! Om je van beats te voorzien zijn er optredens van onder andere Bollebof, F1rstmen en Extince. StreetKrush is dé enige urban lifestyle expo en iedereen is welkom! Klinkt goed, toch? Houd het weekend van 7, 8 en 9 december vrij en kom naar de evenementenhal in Gorinchem (Franklinweg 2, 4207 HZ). Ontmoet, inspireer en beleef!Voor meer informatie klik je hier.

FUN
FACTS