Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Oh My! Music Festival

Op zaterdag 30 juni zal Oh My! Music Festival plaatsvinden. Bezoekers van binnen en buiten Nederland zullen naar het ArenA Park in Amsterdam komen om de lekkerste urban artiesten te bewonderen. De early birds zijn al uitverkocht dus get your tickets fast! Waarom jij Oh My! Music festival niet mag missen? Lees snel verder.

Perfecte locatie
Het ArenA park is de perfecte locatie voor een flamboyant festival. Geen gedoe met parkeerplekken en ook met het OV ben je er binnen no-time. Als je een echt partybeest bent en nog in bent voor een after: Amsterdam met al zijn clubs is om de hoek!

Uiteenlopende line-up
Het bijzondere aan dit festival is de unieke uiteenlopende urban line-up. Hip Hop, R&B, House, Dubstep, Trap en Disco met een sausje van verschillende internationale artiesten geven dit festival zijn unieke sfeer. Het gaat zeker weten een sicke party worden met o.a. Big Sean, Wiz Khalifa, French Montana, Young Thug, Maleek Berry. Hieronder een aantal nummers om alvast in de stemming te komen:

Big SeanWiz KhalifaMaleek BerryJonna FraserLatifahAftermovie
Proef de sfeer met deze prachtige aftermovie:We can’t wait for Oh My! Music Festival. Voor meer info en de complete line-up ga je naar de website van Oh My! Music festival!

FUN
FACTS