Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Lowlands 2019

Nog maar twee weken en dan mogen we weer; Lowlands! En deze editie wordt gegarandeerd weer fantastisch. Lees hieronder waarom.

Line-up

Natuurlijk op nummer 1: muziek! Elk jaar is Lowlands weer een feestje qua line-up en ook dit jaar is het weer een klapper. Met headliners als twenty one pilots, Billie Eilish en Anderson .Paak heeft Lowlands de absolute top op de stages staan. Vergeet ook niet om upcoming artiesten te checken zoals Dermot Kennedy, Honne, Julia Jacklin en Boy Pablo! Nederlands glorie is ook volop aanwezig met artiesten als Ronnie Flex, Donnie, Rimon en Willem. Voor ieder wat wils dus.

Naast muziek staat Lowlands ook bekend om alle andere dingen die er te doen zijn op het festival. Film, cabaret, yoga en de Llowzone waar je helemaal kunt opladen in sauna’s en hottubs. Onze tips dit jaar om te checken naast de fantastische artiesten? Sexyland en The Club 27 sing-along! 

Sexyland

Misschien wel een van de leukste stages van Lowlands… Sexyland! Bij Sexyland heb je geen idee waar je terecht komt. 27 uur lang verrassingen, waarbij de tent elk uur wordt overgenomen door een nieuwe eigenaar. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen! 

Foto credits: Bart Heemskerk 

The Club 27 sing-along

Lowlands komt met een bijzondere manier om de 27e editie te vieren 

Alsof er nog niet genoeg leuke dingen te beleven zijn op Lowlands is er dit jaar nog iets extra’s! In het kader van de 27ste verjaardag van Lowlands brengen ze op zondagochtend een massameezingode aan alle muziek legends die op hun 27e zijn overleden. Meedoen? Check dit artikel om te zien hoe het werkt. 

FUN
FACTS