Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Lollapalooza

Op 8 en 9 september vindt een van de tofste festivals van Duitsland plaats in het Olympiapark in Berlijn! De artiesten zijn hot, de locatie centraal: De perfecte manier om de zomer met een knaller af te sluiten. Waarom jij echt naar Lollapalooza moet? Lees verder om daar achter te komen!

Fashion en telkens een andere locatie!
Ooit begonnen in de USA en overgevlogen naar Europa: Lollapalooza festival. Alles draait hier om fashion en muziek en dat is te merken. In 2017 stonden er stands van Levi’s, H&M en meer. Wij zijn heel benieuwd met wat voor fashion Lollapalooza dit jaar komt! Daarnaast is het concept van Lollapalooza dat het festival telkens op een andere locatie plaatsvindt. Na Tempelhof, Treptower Park en Rennbahn Hoppegarten is het nu de beurt aan het Olympiapark, waar in 1916 de Olympische spelen plaatsvonden! Als dat geen tof concept is..

Artiesten
De artiesten zijn dit jaar weer om je vingers bij af te likken. En nog mooier is: er is niet 1 maar er zijn maar liefst 2 mainstages op het terrein. Dat betekent dubbel feest! En zeker met artiesten als: The Weeknd, Imagine Dragons, David Guetta, Dua Lipa en meer. Hieronder alvast wat nummers om in de stemming te komen:

The Weeknd - Starboy (Ft. Daft Punk)Imagine Dragons - Whatever It TakesDavid Guetta, Sia - FlamesDua Lipa, Calvin Harris - One KissCitytrip
Jazeker, je bent niet voor niets middenin Berlijn. Dus waarom niet een citytrip of interrail vastplakken aan het festival. De stad bruist van de musea, clubs en geheime plekken. Ontdek Berlijn en maak van jouw Lollapalooza festival een mini-vakantie. Leuker kan niet!

AftermovieMeer weten over de complete line-up, tickets of andere vragen? Ga dan naar de website van Lollapalooza.

FUN
FACTS