Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Electric Castle

Van 17 t/m 21 juli vindt Electric Castle plaats tussen de groene heuvels van Transsylvanië in Roemenië. Kunst en technologie worden gemixt met een eclectische muziek en dit resulteert wederom in een fantastische line-up. Ben jij erbij? Gezellig, wij ook!

Staan alle festivals voor deze zomer al in je agenda? Kras alles door wat je op 17 t/m 21 juli gepland hebt staan, want dan is het namelijk tijd voor Electric Castle 2019! En geloof ons. Dit wil je niet missen. 

Onlangs schreven we al over het mediaprogramma wat Electric Castle bekend heeft gemaakt. Ook de verschillende stages zijn een avontuur. Op de Main Stage bedekken de schermen het complete gezichtsveld, waar met de visuals een 360 graden-effect wordt gecreëerd. Overdag kijk je op Electric Castle uit over het prachtige landschap, maar ‘s avonds kijk je je ogen dubbel en dwars uit vanwege de gave 3D-projecties die te zien zijn op het kasteel. Goede Instagram Stories gegarandeerd! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Electric Castle (@electriccastle) on

 

Naast de locatie die zeker niet de wensen overlaat, geven we je hierbij een kleine greep uit de brede line-up: Florence and the Machine, Sigma, Thirty Seconds To Mars en SOFI TUKKER. Zin in een feestje? Wij zouden het wel weten. Check onderstaande aftermovie voor een goede impressie en see it for yourself. Electric Castle 2019 wordt één groot feest.

 

 

FUN
FACTS