Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Dauwpop

Op zaterdag 26 mei zullen de bossen van Hellendoorn weer plaatsmaken voor de ultieme aftrap van het festivalseizoen: Dauwpop! Met Jacin Trill, Kensington, Jett Rebel en Bizzey is het en festival dat je zeker niet wilt missen! Met onderstaande tips wordt Dauwpop 2018 zeker weten een knaller van een feest.

Het bier is koud, de artiesten hot en een heerlijke crowd van jong en oud. Dauwpop is een van de gezelligste festivals van Nederland. Je kunt er dansen tussen de bomen en er hangt een ontspannen relaxte sfeer. Met de onderstaande tips kan jij alles uit jouw dagje Dauwpop halen. Check it out!

Geen gezeik met vervoer
Reis jij met de trein naar Dauwpop? Boek dan een busrit via OAD. Deze bussen gaan vanaf allerlei opstapplekken (meer dan 25 opstapplaatsen) in het land naar het festival. Begin jij lekker ontspannen aan je festivaldag? Plan dan deze busrit! Koop ze op deze site van OAD.

Download de app
Met de Dauwpop-app heb je de line-up, een plattegrond, artiesteninfo en eigenlijk alles wat je nodig zal hebben bij de hand. Stel van te voren je programma helemaal samen zodat je niet hoeft na te denken waar je naartoe moet of verdwaald wanneer je op het festival bent! Zo zal je dus geen enkel optreden missen, helemaal top.

Deze artiesten wil je niet missen!
De artiesten die jij zeker moet zien hebben wij voor je op een rijtje gezet:

BizzeyDeze man scoort de een na de andere hit. Tijdens zijn optreden weet hij met zijn opzwepende muziek iedereen aan het springen te krijgen! Mis het niet en ga zeker naar zijn optreden.

Jett RebelHij is ontzettend muzikaal en een extraverte jongeman! Met zijn altijd bijzondere outfits, nagellak en energie gaat het hele publiek uit zijn dak bij zijn optredens. Check it out!

Jacin TrillDeze charmeur pakt heel Nederland in met zijn trappy beats. Hij is positief en blij. Net als zijn optredens. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij deze jonge held. 

Paul Elstak
Deze Haagse DJ, sluit de avond af en daar wil je bij zijn. Want bij Paul weet je een ding zeker: het wordt knallen!!!!! Dus wil jij aan het eind van de dag nog even al je energie kwijtraken en beuken? Dan ben je bij Paul aan het juiste adres.Ben jij benieuwd naar Dauwpop? Hier de aftermovie van 2017 om een beeld te krijgen.Kijk op donderdag 24 mei naar de Dauwpop Pre-Party op XITE (doorlinken naar xite.nl/live) vanaf 19uom alvast in de stemming te komen!

FUN
FACTS