Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: Balaton Sound 2019

Welke plekken zijn hot and happening? Welke festivals mag je echt niet missen deze zomer? Zoek niet verder! In XITE tipt lichten wij de tofste festivals uit die niet mogen ontbreken op jouw festival wishlist! Balaton Sound is hét grootste open-air elektronische muziekfestival van Europa. Scroll gauw naar beneden voor de must-sees!

Artiesten als Armin van Buuren, The Chainsmokers, Marshmello en many more. Waar je ze ziet? Op Balaton Sound vijf dagen lang intens genieten van grote internationale artiesten aan het Hongaarse Balatonmeer. Wij. Kunnen. Niet. Wachten.

 

De line-up staat vol met pareltjes. Een kleine greep uit de headliners die de mainstage gaan betreden: DJ Snake, J Balvin, Rudimental, Future en G-Eazy.  Ben je ready om je beste dansmoves te showen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balaton Sound Official (@balatonsound) on

Sinds 2007 wordt dit festival al georganiseerd en Balaton Sound staat vooral bekend om de relaxte vibe! Dit jaar kan je naast de relaxte vibe terecht op de Glamping en kan je losgaan op het water bij de verschillende Boat Parties en Beach Bashes. Get ready want deze mag je niet missen!

FUN
FACTS