Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: ADE Beats

Vrijdag 19 oktober krijg je een unieke kans om een kijkje te nemen bij internationale- en nationale muziekprofessionals op het gebied van hiphop, bass en beats! Het draait allemaal om netwerken, ideeën uitwisselen en de nieuwste trends. XITE is mediapartner en tipt hieronder wat je kunt verwachten!

Programma
Wie dacht dat Amsterdam Dance Event alleen maar om dance muziek draait, heeft het mis! Tijdens ADE Beats in de Melkweg kom je alles te weten over hiphop en urban. De conferentie heeft een vol programma met inspirerende sprekers uit de scene die jou een hoop kunnen leren.

Het programma begint ‘s ochtends met een kans om je eigen muziek te laten horen aan verschillende professionals. Je kunt hier feedback op krijgen, al je vragen aan hun stellen en je netwerk vergroten! Om alles te weten te komen over het produceren van beats en de Atlanta hiphop scene kun je aanschuiven bij London On Da Track. Hij heeft beats gemaakt voor onder andere Post Malone en Drake, dus verstand heeft hij er zeker van!

Wil je weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat in de Nederlandse hiphopscene? Dan kun je ‘s middags aanschuiven bij ‘Hip Hop In The Netherlands - What’s Next’ of ‘Going Global met Jack $hirak en Yung Felix’! Houd je meer van de Britse urban scene? Akwasi is your man! Hij zal Alex Boateng gaan interviewen, de manager van onder andere Giggs, Dizzee Rascal en Big Shaq.

Meer dan muziek
Het programma zit zeker goed als je alles wilt weten over het produceren van een beat maar wat als je meer wilt weten over hoe het eraan toe gaat in de scene? Shanti Das komt haar ervaring delen over het worden van een succesvolle vrouw binnen de hiphop wereld gepaard met andere issues zoals mental health tijdens ‘Silence The Shame’. Tijdens een ander panel zal Winne je alles vertellen over hoe om te gaan met je financiële situatie als artiest zijnde. Zeker belangrijk! De Rotterdamse Winne kwam in 2005 opeens in de game met zijn album ‘Winne Zonder Strijd’. Onlangs heeft hij na 9 jaar een nieuw album uitgebracht. Als iemand weet waar hij het over heeft, dan is Winne het wel!

Meer informatie over ADE Beats vind je hier.

FUN
FACTS