Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE presents AIR Amsterdam

Amsterdam is tijdens Amsterdam Dance Event dé plek waar je moet zijn voor de tofste elektronische feesten met de beste artiesten van het moment. Je kunt feesten op meer dan 140 verschillende locaties, maar hoe moet je nu ooit gaan beslissen waar je naartoe gaat iedere avond?! Gelukkig is XITE voor het tweede jaar op rij officieel mediapartner van alle ADE avonden in AIR Amsterdam. En als XITE op het feestje aanwezig is, weet je dat je goed zit. Pak snel je agenda erbij, want deze feestjes mag je niet missen!

Spinnin’ Sessions | Woensdag 17 oktober

Ga knallend jouw ADE in tijdens Spinnin’ Sessions, want een goed begin is het halve werk. Verwacht op woensdag een spetterende line-up die de AIR tot diep in de nacht laat kolken. Bassjackers, Mike Williams, Trobi en nog veel meer toffe artiesten gaan er persoonlijk voor zorgen dat jij deze avond nooit meer zult vergeten.

 

Spinnin’ Deep | Donderdag 18 oktober

Nadat je helemaal opgewarmd bent tijdens de Spinnin’ Sessions mag je gewoon weer door tijdens Spinnin’ Deep. Voor het tweede jaar op rij organiseert Spinnin’ Deep zijn eigen avond in AIR Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event. Op donderdag 18 oktober laat een reeks beroemde Spinnin’ Deep-artiesten zoals DJ Moguai en Zonderling je tot in de late uurtjes doorgaan.


 

Do Not Sleep | Vrijdag 19 oktober

Voor inkakkers is geen ruimte, want vrijdag is het tijd voor Do Not Sleep. Zij staan bekend om hun super toffe feesten die de opwinding van onaangekondigde gasten en internationale artiesten opzoeken in combinatie met adrenaline en een super goede sfeer. Do Not Sleep is ondertussen een internationaal succes geworden en staan nu gewoon in de AIR! Hier moet jij dus zeker bij zijn.

 

Girls love DJs | Zaterdag 20 oktober 

Girls Love DJs neemt op zaterdag 20 oktober de AIR in Amsterdam over. Voor deze speciale ADE editie invite je favo DJ act o.a. Jonna Fraser, The Partysquad en Childsplay. Zo te horen wordt dit weer een heet avondje voor in de boeken!

 

Broederliefde presents: Night Vision | Zondag 21 oktober

Nadat Broederliefde deze hele zomer headliner was van de grootste festivals, staan zij nu eindelijk ook in onze eigen club AIR Amsterdam. Dit beloofd een spectaculaire avond te worden met veel verrassingen, want de boys komen niet alleen. Wie zij meenemen is nog een geheimpje, dus zorg dat je er bij bent. Geloof ons, dit wil je niet missen!


Ben jij er helemaal klaar voor om elke avond los te gaan in AIR Amsterdam? Check dan hier alle info! 

 

 

FUN
FACTS