Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Welke move werkt het beste op Amsterdam Open Air?

Fijne festivalvibes, een ijskoude Bacardí Mojito in je linkerhand, je vrienden op rechts en jouw favo dj achter de draaitafel. Wat wil je nog meer? Een cute ass danspartner obviously! Een festival zonder flirtings is als een Mojito zonder Bacardi of een feestje zonder muziek. Maar hoe staat het eigenlijk gesteld met de flirt skills van de gemiddelde festivalgangers? XITE en Bacardi sturen de Rum Reporters er in The First Move op uit om dit eens goed onder de loep te nemen!

The First Move
In The First Move checken Rum Reporters Mandy Woelkens en Stepherd welke capriolen, dansmoves en openingszinnen er deze zomer uit de kast worden getrokken om bijvoorbeeld een telefoonnummer te scoren. Daarnaast wordt het flirtniveau van onze eigen Rum Reporters natuurlijk ook op de proef gesteld met de allergekste challenges.

In de eerste aflevering reisden onze Rum Reporters af naar België voor het festival Couleur Café. Hier keken ze of onze zuiderburen de kunst van het flirten onder de knie hebben. Heb je deze aflevering nog niet gezien? Check hem dan zeker via deze link.

Amsterdam Open Air
In aflevering 2 van The First Move zetten de Rum Reporters de boel op stelten op Amsterdam Open Air. Ze duiken de dansende menigte in om te onderzoeken welke dansmoves voor de festivalgangers van Amsterdam Open Air het beste werken om iemand te versieren. Natuurlijk worden Mandy en Stepherd zelf ook op de proef gesteld! In een hilarische dancebattle vecht het duo uit wie de beste #firstmove heeft aan de hand van het aantal telefoonnummers dat wordt gescoord met deze dansmoves. Stay tuned voor nog meer leuke challenges en #firstmoves! In de komende afleveringen van The First Move maken de Rum Reporters ook Pukkelpop en Lowlands onveilig.

FUN
FACTS