Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Sziget onthult de line-up van de Europe Stage!

Ook deze zomer kunnen we op Sziget genieten van de geliefde Europe Stage. Met maar liefst 30 acts uit 20 verschillende landen op dit podium, belooft het ook dit jaar weer een groot spektakel te worden. Vanuit Nederland is de komst van Naaz en het collectief Jungle By Night bevestigd.

In 2017 brak Naaz door met haar nummers ‘Words’ en ‘Up To Something’. Na de release van haar eerste EP ‘Bits of Naaz’ en met twee Edisons op zak heeft ze haar plek op de Europa Stage dubbel en dwars verdiend. Op vrijdag 9 augustus check je deze powerchick op het podium van de Europe Stage op Sziget.

Ook Jungle By Night check je dit jaar weer op de Sziget! Deze formatie bestaande uit negen bandleden maakt een unieke mix van afrobeat, krautrock, jazz en dance. Hun optredens mag je niet missen, want ze staan bekend om hun toffe live-acts. Eerder waren ze al te zien op het eiland maar speciaal voor de Europe Stage keren ze terug naar het bucketlistfestival.

Naast deze twee Nederlandse artiesten check je nog veel meer toffe acts op de Europe Stage. Naast headliners als Ed Sheeran, Post Malone en Florence + The Machine zit het randprogramma ook vol met theater, dans, cabaret en kunst. Voor ieder wat wils op the Island of Freedom! Niemand hoeft stil te zitten van 7 tot 13 augustus in Budapest.  

 

FUN
FACTS