Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
SOLAR & XITE present: The Cruise

Aye, captain! Ga óf wil jij deze zomer naar de vijftiende editie van Solar Weekend? En doe je dit in stijl? We got you! Solar & XITE present: The Cruise.

Op donderdag 1 augustus, de eerste dag van Solar, start het feest op een boot! Geen struggles met je tentje in de trein, geen bussen die je net mist… De drijvende oplossing voor alle OV struggles en dé partystarter van een heel weekend feesten op Solar: The Cruise.

Stel je voor.​ ​Op donderdagmorgen, enkele uren voordat het feest op de camping van Solar losbarst, stap jij met zo’n tweehonderd andere partymakers op The Cruise, in de haven van Nijmegen. Koffers in de kajuiten, klaar voor de reis naar het zuiden. Over de Maas en (net als Solar) lekker tegen de stroom in. Muziek, food, feest, een dosis creativiteit en voldoende drank... Varen maar!

Wil je de boot niet missen? Pay attention! Vanaf vandaag kun jij je registreren voor de ticketverkoop van The Cruise. Er zijn maar tweehonderd plekjes beschikbaar, dus registreren is verstandig. Per registratie kun jij maximaal twee tickets bemachtigen voor dit pleziertje! Registraties hebben vervolgens voorrang op de kaartverkoop die op 27 mei 2019 start. Wil je meer informatie over The Cruise en de registratie? Klik dan hier!

 

FUN
FACTS