Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Shakira kondigt wereldtournee El Dorado aan!

Internationale superster en twaalfvoudig Grammy-winnares Shakira kondigt vandaag haar El Dorado World Tour aan, gepresenteerd door Rakuten.

Tijdens de door Live Nation geproduceerde tour, die op 8 november in het Duitse Keulen begint, komen al haar grote hits voorbij. Op 14 november doet Shakira de Amsterdamse Ziggo Dome aan. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via ticketmaster.nl.

De aankondiging volgt op de release van haar elfde studioalbum ‘El Dorado’, dat in 37 landen op nummer 1 in iTunes kwam en binnen enkele uren na verschijning maar liefst vijf van de tien plaatsen op de iTunes Latino Chart innam. Het album is al vijfvoudig platinum en bevat internationale hits als ‘La Bicicleta’, ‘Chantaje’, ‘Me Enamoré’ en ‘Déjà Vu’. Momenteel staat ‘El Dorado’ aan de top van Billboard’s Top Latin Albums, net als vijf eerdere albums van Shakira. Haar single ‘Chantaje’ kreeg al 16 keer de diamanten status en de videoclip werd meer dan 1,4 miljard keer bekeken, waarmee het de op vijf na snelste clip werd die wereldwijd een miljard views trok. Het nummer is hard op weg om de bestbekeken clip in Shakira’s hele oeuvre te worden.

De El Dorado World Tour brengt Shakira naar Europa en de VS. Latijns-Amerikaanse concerten worden later aangekondigd. Er is een speciale Viber en Live Nation presale voor de reguliere kaartverkoop van start gaat. Ga voor meer informatie naar www.shakira.com.

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/shakira

De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 30 juni om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl

 

FUN
FACTS