Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Recap: Lollapalooza

Afgelopen weekend was het tijd voor het Lollapalooza festival in Berlijn en wij waren erbij! Het tweedaagse festival met namen als The Weeknd, Dua Lipa en David Guetta heeft de afgelopen jaren verschillende locaties gekend maar dit jaar streek het festival neer in het Olympiastadion en -park. Deze editie van het festival trok ruim 140.000 bezoekers en was dan ook huge

Dikke line-up
Berlijn was afgelopen weekend een en al festival. De line-up van Lollapalooza was erg breed en er waren maar liefst zes stages! Dit maakte het erg moeilijk om te kiezen tussen de springerige pop van The Wombats of om los te gaan op de beats van David Guetta.

De optredens die ons het meest zijn bijgebleven zijn Jonas Blue die het stadion compleet afbrak, The Weeknd die ons betovert heeft met zijn stem en Kygo die het festival afsloot met zijn magische set. Ook kunnen we Dua Lipa natuurlijk niet vergeten! Tijdens ‘One Kiss’ hoorden we het publiek zelfs harder zingen dan de microfoon van Dua!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lollapalooza Berlin (@lollapaloozade) op


Fashionpalooza
Naast de dikke line-up waar we enorm van hebben genoten was er nog veel meer te beleven op het festival! Op Fashionpalooza konden er workshops gevolgd worden en werden er panels gehouden. Hier kon  je genieten van inspirerende creaties, chillen in de textieltuin of shoppen op een marktje. Daarnaast was dit natuurlijk de perfecte plek om te genieten van de meest bijzondere outfits van bezoekers!

Nog meer extra’s
Naast Fashionpalooza was er zelfs een wijngaard aanwezig! Vanaf de wijngaard had je uitzicht op het Olympiastadium en dit was echt tof! Alsof Fashionpalooza en een eigen wijngaard nog niet genoeg zijn op een festival, was er ook nog de Lolla Fun Fair. We hebben verschillende acts en straatartiesten gezien met prachtige kostuums. Een Fun Fair kan niet zonder reuzenrad en deze was dan ook aanwezig!

Het was een onvergetelijk festival en ook jij kan hier volgend jaar bij zijn. Check de website van Festival.Travel voor alle informatie over een volledig verzorgde reis!

FUN
FACTS