Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Post Malone en Tove Lo toegevoegd aan Sziget line-up

Onder andere Ed Sheeran stond al op de line-up van dit toffe festival, maar er zijn nu meer dan twintig andere top artiesten toegevoegd aan de line-up van Sziget! Wij zeggen ‘Congratulations’ want niemand minder dan Post Malone is de één na laatste headliner voor de editie van 2019.

Post Malone gaat met zijn 23 jaar nu al de geschiedenis in als een van de meest succesvolle rappers aller tijden! In 2016 bracht hij zijn album ‘Stoney’ uit en hiermee brak hij het 34 jaar oud record van de king of pop himself. Het is niet langer Michael Jacksons ‘Thriller’ dat de meeste weken in Billboard’s ‘R&B /Hiphop album’ lijst stond, ‘Stoney’ heeft deze plek namelijk veroverd.

Naast Ed Sheeran en Post Malone staat er nog veel talent vanuit alle hoeken van de wereld. Zo staan de Britse synthpop band Years & Years, de schotse rockband Franz Ferdinand, de Zweedse singer-songwriter Tove Lo en nog veel meer artiesten op The Island of Freedom!

Sziget laat naast deze wijde range van artiesten haar diversiteit zien met toevoegingen van acts als indie-soul doorbraak Yellow Days, Arabisch-beïnvloede popster Jain en multi-instrumentalist Xavier Rudd. Dit multiculturele festival tikt alle muziekstromingen aan!

Heb jij je koffers mentaal al ingepakt en ben je ready to go? Check snel alle info over de Sziget Express. Dit jaar viert de Express haar tienjarig bestaan dus die rit wil je niet missen!

FUN
FACTS