Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Paaspop voegt 32 acts toe aan line-up!

Het gemiddelde paasweekend komt niet in de buurt van wat Paaspop in petto heeft staan! Zojuist kondigden zij nieuwe namen aan voor het festival, zo is ook bekend gemaakt dat niemand minder dan Ronnie Flex en zijn vrienden van Deuxperience de grote afsluiter van de zondagavond zullen worden. Daarnaast komen ook Snelle, The Partysquad, DJ Irawn en nog veel meer het paasweekend vieren in Schijndel.

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 april verandert het alledaagse Schijndel naar een walhalla voor menig muziekliefhebber. De Partysquad zal aanwezig zijn om  tunes als ’Rampeneren’ en ‘C’est La Vie’ te performen. Ook Famke Louise is erbij en zal helemaal ‘lit’ gaan op Paaspop!

Paaspop gaat onwijs lekker met hun line-up en ze zijn nog lang niet klaar! Eerder werden acts als De Jeugd Van Tegenwoordig, Kraantje Pappie, Davina Michelle, Donnie & Joost, Kriss Kross Amsterdam al aangekondigd. Paaspop laat ons weten dat we de komende weken nog meer nieuwe acts kunnen verwachten, het houdt niet op!

Dat Paaspop zo lekker gaat is inmiddels geen verrassing meer, in 1974 begon het als een regionaal festival maar over de afgelopen jaren is Paaspop een begrip geworden.  Vorig jaar trok Paaspop meer dan 80 duizend bezoekers die drie dagen, en nachten, lang flink gefeest hebben. Dit jaar gaan we dit met z’n allen gewoon dubbel en dwars weer over doen. Dit wil je niet missen!

FUN
FACTS