Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Openingszinnen testen op Couleur Café!

Gooi die heupen maar los want het festivalseizoen is in volle gang! Wij zijn aan het genieten van de zomer en gaan samen met Bacardí verschillende festivals af met ‘The First Move’. Dankzij onze Rum Reporters Mandy & Shepherd kun jij de komende weken gaan genieten van de leukste festivalverhalen en leer jij de beste tips en tricks om te shinen op ieder festival.

The First Move
Bij The First Move draait het allemaal om de kunst van het flirten. En wat is nou een betere plek om te flirten dan op een festival! Bacardí en XITE gaan deze zomer samen met Rum Reporters Mandy Woelkens en Stepherd langs de hotste festivals in binnen- en buitenland. Op ieder festival checken Mandy & Stepherd wat de beste first moves zijn van de festivalgangers. Van heerlijke zwoele dansmoves tot verschrikkelijk foute openingszinnen, je ziet het allemaal voorbijkomen in #TheFirstMove. Dit leidt tot de meest zwoele, hilarische, tenenkrommende en leuke verhalen. Heb jij de popcorn ready? Kijken maar!

Couleur Café
In de eerste aflevering reizen onze Rum Reporters af naar België voor het festival Couleur Café. Hoe is het eigenlijk gesteld met de flirt skills van onze zuiderburen? En hoeveel mensen kunnen Mandy & Stepherd verleiden om een Bacardí Mojito met ze te drinken als ze alleen maar foute openingszinnen mogen gebruiken? Nieuwsgierig? Check het in de eerste episode van The First Move op Couleur Café! Wil je niets missen van The First Move? Abonneer je dan hier op het YouTube kanaal van XITE!

FUN
FACTS