Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen

Op 25 augustus vindt een van de lekkerste R&B en hiphop festivals van Nederland plaats namelijk: Encore! Nadat eerder o.a. Madbwoy, Jacin Trill en Flonti Stacks werden bevestigd, zijn er nu weer nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Opgepast: ze ze zijn hard! O.a. de internationale mannen Lil Pump, Jacquees, SAINt JHN zullen het dak eraf blazen. De kaartverkoop is gestart so be quick!

Al 4 jaar op een rij uitverkocht en wij begrijpen waarom: De locatie op het NDSM-werf is amazing, de line-up hot en de mensen LIT!

Er was al een ijzersterke line-up bekend, maar de nieuwe namen brengen het festival naar een nog hoger level. Met de Amerikaan Lil Pump, ook wel ‘Trapper Of The Century’ genoemd en bekend van ‘Gucci Gang’, zal heel het festival op zijn kop staan! Ook Jacquees is veelbelovend! Hij is getekend bij hetzelfde label als Drake en Nicki Minaj, werkt samen  met o.a. Chris Brown en staat nu voor het eerst op de Nederlandse festivals. Deze man is niet te stoppen en gaat Nederland inpakken met zijn muziek. Daarnaast komen ook SAINt JHN, Lotto Boyz en meer!

Check voor meer info en de complete line-up: Encore!

FUN
FACTS