Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Lollapalooza onthult line-up!

Lollapalooza Berlin heeft vorig jaar een nieuw thuis gevonden in het westen van Berlijn, namelijk het Olympisch Stadion en Olympisch Park. Ook dit jaar zal dit toffe festival weer op die locatie plaatsvinden. Het eerste gedeelte van de line-up van het festival is vandaag onthuld met artiesten als Billie Eilish, TWENTY ØNE PILØTS en Khalid.

Billie Eilish staat dit jaar met haar 17 lentes jong op Lollapalooza Berlin, wat niet heel gek is als je bedenkt dat deze chick al zo’n 30 miljoen mensen heeft die dagelijks naar haar muziek luisteren.

Naast Billie zijn ook de heren van TWENTY ØNE PILØTS dit jaar op Lollapalooza Berlin. Hun muziek kent geen grenzen, ze gaan van pop tot punk en gooien dan ook nog een beetje rap in de mix.

Ook niemand minder dan Khalid is op dit festival te vinden. Deze amerikaanse zanger tourt al over de hele wereld en hierbij kan hij Lollapalooza Berlin dan natuurlijk niet overslaan!

Dit jaar zullen er weer super veel verschillende artiesten uit alle muziekgenres aanwezig zijn. Voor ieder wat wils. Zo is onder andere Kings of Leon aanwezig, de band die wereldwijd al meer dan 21 miljoen albums heeft verkocht en verschillende grammy’s heeft binnengesleept. Ook het Zweedse trio Swedish House Mafia zal aanwezig zijn en ervoor zorgen dat de crowd niet stil kan blijven staan. Na een break van vier jaar zijn ze terug op het podium en dit wil je natuurlijk niet missen.

Het grootste ‘Perry’s Stage’ van alle Lollapalooza festivals wereldwijd wordt dit jaar voor het eerst gehost door een artiest. Super gaaf natuurlijk! Niemand minder dan Martin Garrix host dit podium op de zondag, hiervoor neemt hij onder andere Don Diablo mee naar Berlijn.  

Kan jij ook niet wachten om af te reizen naar Berlijn en te genieten van al deze toffe optredens? Get your festival squad ready, scoor die tickets en de voorpret kan beginnen. Check alle informatie via festival.travel!

 

FUN
FACTS